دپارتمان اجرا

دپارتمان اجرا

هیچ هنرمندی موسیقی را برای درهای بسته یاد نمیگیرد بلکه هنرش را در یک محیط هنری برای مخاطبین خود به نمایش میگذارد.

هدف نهایی هر هنرمندی ارائه اثر یا آثاری هنری است که در طی سالها تلاش و کوشش در جهت یادگیری آن هنر وقت صرف نموده که در هنر موسیقی هم این قضیه صادق میباشد. به عنوان مثال یک هنرجوی رشته موسیقی از ابتدای فراگیری این هنر تا زمانی که در آن رشته به مهارت و سطح بالایی از کیفیت برسد سالهای زیادی تلاش میکند که این تلاش در نهایت منجر به ارائه به شکل انفرادی یا گروهی میباشد که میتواند در کنار نوازندگانی دیگر در قالب گروه دو نفره(دوئت) سه نفره (تریو) یا چهار نفره (کوارتت) یا گروه های بزرگتر(آنسامبل) و یا حتی ارکستر هنر خود را ارائه دهد .

از اهداف مهم آموزشگاه موسیقی چاوش ارتقا سطح هنرجویان مسولیت پذیر در واحد اجرای کنسرت های صحنه ای میباشد و هنرجویان منتخب آموزش های لازم با متد های آموزشی هدفمند و روشمند در کلاس های (آموزش مبانی همنوازی) با تمرینات روزمره طی مراحل تخصصی ورود به اجرای کنسرت های صحنه ای را بهرمند میشوند.

از ویژگی های تخصصی ما متد آموزشی گروه نوازی هنرجویان میباشد که پس از آشنایی با اصول و مبانی همنوازی وارد به اجرای گروه های هنری به عنوان بند و یا ارکستر آنسامبل و یا ارکسترراسیون قرار میگیرد. لذا انتخاب اساتید با تجربه و متخصص در تعلیم و تربیت هنرجویان در اجرای کنسرت های صحنه ای بسیار حائز اهمیت میباشد،تلاش ما با حضور یک تیم تخصصی مجرب و متعهد با تحصیلات آکادمیک با استانداردهای جهانی و ملی برای کشف استعدادهای درخشان و پرورش هنرجویان به مهارت های نوازندگی و خوانندگی و ایجاد فرصت ها شغلی در واحد اجرای کنسرت های صحنه ای برای شما عزیزان مهیا میباشد.

طرح و نیازهایی را شما عزیزان دارید و یک توانمندی هایی را ما برای شما داریم!!! هر دو هدفمند به یک موفقیت اجرایی در یک فضایی شاد و صمیمی و دوستانه کنار هم داریم. به ما بپیوندید ، موسیقی تخصص ماست، به امید موفقیت های روزافزون شما عزیزان.

استراتژی و هدف آموزشگاه چاوش این است که هنرجو از ابتدا که برای آموزش هر یک از رشته های سازی وارد میشود بعد از مراحل کارشناسی و مشاوره برای انتخاب رشته هنرجو بتواند بعد از گذراندن دوره های تخصصی وارد کلاس های گروه نوازی شده و پس از اتمام دوره های گروه نوازی هنرجو برای ارائه و اجرا که همان هدف نهایی که در بالا ذکر شده به بهترین شکل آماده شود.

تولید آثار موسیقیایی

تولید یک اثر موسیقیایی میتواند به دو گروه مختلف انجام شود به صورت یک موسیقی با کلام و موسیقی سازی و بی کلام. که هر کدام مراحل مخصوص به خود را دارد.

به عنوان مثال مراحلی که در یک موسیقی با کلام اتفاق می آفتد تشکیل میشود از:
1. ترانه
2. ساخت ملودی
3. تنظیم
4. ضبط و عوامل تشکیل دهنده
5. میکس و مسترینگ

برای تولید یک اثر خوب تمام مراحل بالا باید با دقت بسیار و بهترین کیفیت اتفاق بیوفتد.

1. ترانه: در انتخاب ترانه باید از نظر قواعد ترانه نویسی و مفهوم تمام نکات لازم رعایت شود.
2. ساخت ملودی که قواعد و اصول آهنگسازی در آن رعایت شده باشد.
3. در یک تنظیم خوب با توجه به فضای اثر ساخته شده شعر و ملودی مناسب با آن باید سازی بندی و توزیع هارمونی به درستی اتفاق بیوفتد.
4. مرحله ضبط اثرکه شامل خواننده و نوازندها میباشد باید با بهتین کیفیت انجام شود.

و مرحله آخر میکس و مسترینگ به مهمی مراحل قبل میباشد اگر این مرحله به درستی اتفاق نیوفتد تمام زحمات و هزینه هایی که در مراحل قبل اتفاق افتاده است از بین میرود زیرا در این مرحله تمام زحمات یک اثر به درستی در کنار هم مخلوط شده و اثر برای بخش آماده میشود در دپارتمان تولید آموزشگاه موسیقی چاوش سعی بر این است که تمام این مراحل با بهترین کیفیت و توسط کارشناسان مربوط به حوزه های مخصوص مراحل تولید انجام گیرد.